tisdag 26 juni 2007

Mitt växthus

Samlandet av material till växthuset pågår för fullt. Har lyckats komma över en mängd gamla tegelsten. Första kärran....
& så har vi en del av de 22 fönstren, ska skrapas, kittas & målas. Projekt Växthus kommer att spänna över lång tid!

6 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Åh, va kul att du kikade in hos mig så jag fann till dig! Värmlandstöser som vi är båda två också:-) Undrar om inte vi två har samma färg på huset... Snygg vaniljcremefärgad i allafall :-)
Jag länkar gärna dig. Ser ut som om vi har samma smak så jag tror vi kan inspirera varandra. Är det ok?
Kram Sussie

Granne med Selma sa...

Hihi... jag bor också i Östra Ämtervik (fast det viskar jag så ingen hör) Vår gula färg på huset är resultatet av ett par års kringresande i bil. Ville hitta en gul nyans som var lika fin till sommargrönska som till snö. Fastnade för entrén in till Rottneros park. Kuliga i kråksången är att Ernst i Sommartorpet (joo, det är sant - han och jag har diskuterat heminredning ett par timmar på en Ålandsfärja)berättade för mig att det är HAN som har färgsatt entrén (åsså vårt hus då förståss :-)Kan inte hjälpa men jag diggar Ernst...
Å du - har också gott kurser i feng shui. Steg 1 för Birgitta Tryberg. Det här blir ju bara roligare och roligare :-)
Kram Sussie

Granne med Selma sa...

Åh, så fint! En sådan där "fågelbur" som du har på den väggfasta byrån i hallen har jag letat efter ända sedan jag såg den i ett julnummer av Drömhem och trädgård för något år sedan... Får man fråga var du hittat den?
/Sussie

Granne med Selma sa...

Tack snälla för paviljongtipset. Blev så glad så det kändes som sockerdricka i kroppen. Min absoluta favvobutik just nu är Inredningskompaniet i K-d. Ligger vid gamla regementet. De har rea just nu och så tror jag de stänger en period för att ladda upp affären, men den butiken är jättefin! Ibland kan man också hitta saker i just entrén på Rottneros park. Har inte varit där än i år så vet inte hur det ser ut just nu. Sen har du Lidgården i Sunnemo - mysig!
Hoppas jag skriver på rätt ställe i din blogg. Kommer inte åt att skriva någon annanstans i ditt nya inlägg. Mig gör det ingenting, men när du får många inlägg är det lättare för dig om man kan skriva i anslutning till just det inlägget som du senast skrev.
Ha det bäst:-)
/Sussie

Anonym sa...

Vilket vackert hem du har!! Jättefin blogg!!

Anonym sa...

Får jag länka till dig?