måndag 12 november 2007


Idag kom min beställning ifrån Gysinge! Lamporna till vårt kök som jag gått & suktat efter länge nu... I leveransen fanns också 20 lit linoljefärg & penslar. Nu ska här igång och målas!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj, oj vad fina! Hoppas du vill visa oss resultatet när de kommit på plats i ert kök. Lycka till med fönsterbytet och tack för en inspirerande blogg!

MiaMaria sa...

Vad kul att man får höra från dig!
Kikar ju in lite dåoch då....

Fina lampor du skaffat...
Det såg väldans kyligt ut med hålet i väggen.....

Ha´en bra vecka!
Miamaria

linnea-maria sa...

Hejsan
vad kul. Jag är också stammis hos Gysinge, fast jag bor lite närmare så vi åker dit ibland. Vad har du köpt för kulörer?? Jag brukar köpa torrpigment av dem, de är faktiskt billiga på sådant. Lamporna blir jättefina /linnea-maria

Marie sa...

Vilka fina lampor du har köpt!

Tack för gullig kommentar om min bokhylla. Det gick åt en hel del eucalyptus. Jag hade sån tur att jag fick två stora buntar gratis av en jättesnäll butiksägare som jag känner. Eucalyptusen hade stått ute när det kom snö och vissa blad hade blivit lite fula, så hon tyckte inte att hon kunde sälja det till någon. Men det var ytterst lite som var fult, det mesta var i jättebra skick, så det var ett riktigt fynd!

Ha en bra dag!
Kram Marie

Unknown sa...

Hej hopp! Kul att du hittade in till min blogg...Jag bad dem beställa eucalyptus från blomsterlandet (en kedja). Där kan man köpa ett knippe med ca 6 st i för 39.90. I vanlig bl butik går det oxå att beställa men kostar nog 10-15 kr st. Lycka till! å välkommen in igen...kram Malin

Granne med Selma sa...

Sitter och lyssnar på Sofia Karlsson och hon är för alltid förknippad med dig. Minns att du skrev om henne alldeles i början av din blogg. Underbar röst!

Kul med paket från Gysinge. Förstår att du längtar efter att få tag med målarfärg och pensel. Väntar spänt på att få se resultatet. Hoppas du hade det bra på Mårbacka förresten. Uppsala/Stockholm vat trevligt. Får ta julmarknad nästa år :-)
Kram

Goa sa...

Åh, så roligt att du är tillbaka..:)
Vilken mysig marknad ni var på...jag gillar absolut taggkronan..mmm!
Och så ser jag framemot dina lampor på plats...och bilder på de nya dörrarna..brrr..kalt!
Lycka till med målandet:)
Kram och ha en underbar onsdag!!
Gúa

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka fina lampor och så fint du har det hemma!!! Ljuvliga gamla foton också! Mari.

Anonym sa...

Va roligt att du är tillbaka! Så fina lampor!