söndag 11 november 2007

Kalla fingrar

Det har gått ett tag nu sedan jag senast var inne. Det här är orsaken... Vi har öppnat upp ett hål i väggen ut mot vår balkong, flyttar dörren & fönster. I detta rum har ju jag min bloggplats. Kan ni gissa om det har varit kallt om fingrarna??? Vi rör oss inte heller i ett högt tempo, så det har varit helgerna som har fått gå, de helger när inget annat varit inplanerat... Så, kallt har det varit ett bra tag. Har suttit med torgvantar på de dagar jag varit tvungen att sitta här för skolarbetet! Men nu så äntligen har dörren kommit på plats & värmen börjar sakta sprida sig - men bara tillfälligt, snart ska fönstrena byta plats!
Besökte med bästa vännen Mårbackas julmarknad förra helgen. Så mycket god mat & dryck inför julen fanns där att inhandla. Glögg & enbärsmust blev det (...& en massa godis...).
Vackra vita tomtar.
Blev helt tagen av denna taggtrådskrona! Den likt min ljusstake, Valentin, viskade ömt i mitt öra! Tack & lov kom 7-åringen & gjorde mig uppmärksam på godisståndet, annars hade den nog följt med oss hem.

2 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Ja du den där foograferade jag med:) ...ville såå gärna ha den..men..PIA

♥ Pia... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.