måndag 26 januari 2009

Recreation

Sakta försöker jag att få till detaljerna i sängkammaren. Gick för ett par år sedan en Feng shui-kurs för Marie Öberg i Karlstad. Efter vad jag fick lära mig så har jag försökt att färgsätta några rum. Alltså får sängkammaren gå i svagt rosa. En helande & rogivande färg.

I am slowly trying to get the details right in the master bedroom. A couple of years ago I took a Feng Shui course held by Marie Öberg in Karlstad. I have tried to use colours that I learned about at that course so I painted the master bedroom in a pale pink colour. A healing and very calming colour.
Hyllan får just nu hysa saker som ligger mig varmt om hjärtat. Dockorna är ifrån olika sidor i familjen. Tavlan har varit min favorit ända sen jag var barn. En trollsk "Sommarkväll" vid vatten. Tycker så mycket om den. Är man uppvuxen vid älvkanten så sätter det sina spår... :)
This shelf is now filled with things very dear to me. The dolls are from different sides of the family. The painting has been my favourite since I was a child. An enchanted summer evening by the water. I like it so much. Being raised by the river has left its marks... :)

13 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Å säger du det..ska rosa i sovrummet vara vilsamt??..jag som just har kommit på att t bort den svagr vitrosa färgen som jag målade för många år sedan i sovrummet..tänkte ha en vit färg nu:)..haha..ja så kan det gå..fin lampa du hade..kram..PIA

Rummet för välbefinnande sa...

Det är spännande med feng shui och visst känns det när det är ett bra flöde i ett rum. Vad fin lampan är - nåt för mig det *ler*.
Kram Mia

Anonym sa...

Vilket underbart hus ni har!! //blomsterknoppar.blogspot.com

Annika sa...

Den lampan var ju såå snygg..... o visst är det härligt med vatten.... Kram Annika

Mrs Small Town sa...

Hej Madame af Älfgärdet :-)

Jag håller med om att bilden på hyllan är underbar! Den får mig och tänka på min bardomssommrar som vi tillbringade vid dalälven. Jag tyckte älven var så speciell med vattnet var som fyllt till bredden mot älvkanten, i jämförelse med hur vattnet vid kustenlinjen ser ut där jag är uppvuxen. Jag minns att jag tyckte det såg lite magiskt ut...

Sedan måste jag säga: Vilket härligt kök ni har! Jag älskar färgvalet och den blommiga tapeten, så himla fint. Det syns att du kan det här med färger :-)

Tack för din feedback om golvet på min blogg.

/Sara Small Town

Unknown sa...

Ser ut som en härlig färg i ett sovrum.
Verkligen vacker lampa ni har, har aldrig sett nån sån.

Jag har också uppdaterat mig när det gäller lim och handtrycks tapeter. Hade inte tänkt på dem ni har i ert kök tidigare, men de är ju helt underbara!

/ Malin

Inspiration i vitt sa...

Vilket härligt kök du har med många fina detaljer och noga genomtänkt.
Din hylla i sovrummet var så fin den med , bara gulliga saker på den.
Kram/Ingela.

Unknown sa...

Du har en lite grej hos mig...

Anonym sa...

Jag hämtar upp dig på stationen på torsdag.
Istället för att gå till vänster när du hoppar av tåget, gå till höger. Förbi alla spår så kommer du till bussterminalen Nils Ericsson. Där finns det tiominuters parkeringar där jag kan hämta plocka upp dig! Jag ringer oavsett, men nu har du det på pränt också.

Marie sa...

Hejsan, vill bara säga att jag har något till dig på min blogg.

Ha en fortsatt trevlig vecka, som snart är till sin ände :)

marie sa...

Vill bara säga att jag tycker så mycket om ditt hem och din blogg och Jennys harmoni var bland de första som jag besökte. Du håller klassen ännu!!!
kram Marie minlillaveranda

Rummet för välbefinnande sa...

Tack snälla du, jag blir så glad så du anar inte. Har varit positiv respons på reportaget och det glädjer mig jättemycket.
Vad kul att du kikar in i skyltfönstret imorgon kväll.... Hoppas du gillar skyltningen :-)
Ha det bra på kursen (för det är väl den du ska på väl????)
Kram Mia

hagagården sa...

vilken härlig blogg du har.
ha det gott
ninni