lördag 30 juni 2007

Regn, regn, regn...

Men var ju ändå tvungen att ta in lite nyutsprunget från trädgården. En pionvallmo "Black dragon" & en Rosa Alba "Amelia". Vallmon står bara ett par dagar men är såååå vacker att den tar andan ur en. Rosens doft är bland den ljuvligaste av rosor. I mitt senaste fil de fer köp!
Idag hade vi planerat att snickra & måla på dotterns muminhus, men det gick ju inte... Har inte så mycket kvar så det vore kul om hon kunde flytta in inom det närmaste. Får hoppas på uppehållsväder imorgon!

Istället blev det att jag påbörjade målningen av ett stort allmogeskåp som jag fått av en kär, numera bortgången vän. Han var med & planerade vårt kök så skåpet ska in där!

När jag nu plockade ur skåpet så fann jag ju min julklapp! En stor fin lykta!!! Visste inte riktigt var jag skulle ha den så till slut åkte den in i skåpet för lite eftertanke men idag kom den upp iallafall!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vilken fin blogg jag hittade! Så otroligt vackert hus! Ser att du också har mycket av den gråblå färgen, den har vi också! Så vackert kök! Ha det bra!

Sagalisa sa...

Jaha så det är så min vallmo skulle sett ut som sniglarna åt upp!!!
Underbart vacker blogg du har, visst är det skönt att bara sätta sig här i lugn o ro ...Ses igen/Anna

Granne med Selma sa...

Vad du har pysslat och gjort din blogg fin! Kul när det händer saker med själva bloggen också :-)
har ringt till Kil angående paviljongen. Ska ner i morgon och kika på den - det var den sista de har kvar! Tack än en gång för tipset!
Kram Sussie