söndag 15 juli 2007

Mirandas häst

Idag var det dags för dop i vår bekantskapskrets. Inte alldeles lätt tycker jag att hitta en personlig doppresent. Sparbössor & ramar i tenn/silverpläter är inte min melodi... Fick tag på en liten gunghäst som jag målade & patinerade lite.

9 kommentarer:

Interiørhuset sa...

så nydelig den hesten var...så morsomt å gi bort en så vakker hest. er så kjedelig med bare det samme bestandig=)

Granne med Selma sa...

Synd att vi inte känner varandra irl... och synd att jag inte har nåt litet barn som ska döpas... Inte kan jag ställa till med vuxendop heller eftersom jag redan är döpt... tråkigt men sant. Den hästen var helt enkelt inte tillägnad mig... fast den var ju så himla söt! Gud, vilken gullig och personlig doppresent.
Kram

Elzie sa...

Så jättefin häst. Kan tänka att, åtminstone, föräldrarna blev väldigt glada över den presenten. Jag länkar dig, hoppas det är OK?
Kram Elzie

Vangen sa...

For en nydelig gyngehest! Så kolseig det må være å få en personlig gave, noe en har for livet og kan følge generasjoner.
Fin blogg du har foresten.
Ha en flott dag!

Hem och Lycka sa...

Vilken underbar häst...

Anonym sa...

Wow! Vilken speciell och vacker gunghäst! Otroligt fin!

Anonym sa...

en helt fantastiskt fin gunghäst och doppresent! Själv försöker jag hitta en gunghäst till mitt lilla brorsbarn som ska döpas snart, det är inte helt lätt då jag vill ha en äldre variant...vart har du köpt din lilla?
Älskar din blogg för övrigt!

Älfgärdet sa...

Hästen kommer från en marknad för många år sedan. Min mor köpte den. Småmöbler gjorda för att se gamla ut men där de inte hade lyckats med färg & annat. Därför har den fått stå långt inne i ett hörn i ett skåp. Av en slump kom den fram när jag rensade & jag såg vad som kunde bli av den.

Anonym sa...

Ah okej, du har verkligen lyckats göra den fin! Jag får fortsätta svänga in på loppisar, kanske har man tur att hitta något liknande...