måndag 16 juli 2007

Terapi


Kände mig lite nere & allmänt utan lust för att göra nånting. Så gick jag ner i min verkstad & öppnade en burk linoljefärg för att måla några fönster.... & då kom den upp emot mig!


Doften av linoljefärg!!!


& så plötsligt vände lusten tillbaka in i mig..........

Bara att gå ner & titta på mina burkar kan göra att jag går igång! Men det konstiga är att när bristen på lust infinner sig så kommer jag inte automatiskt på tanken att det bara är att sätta igång & måla för att få tillbaka lusten igen. Får väl ta & skriva en minnesrad på väggen någonstans...!
12 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Har du också haft åska idag? Har inte vågat gå ut på nätet förrän nu... tack för tipset med såpan från Gysinge. Ska ta och testa det nästa gång. jag litar på dig som är proffs på sånt där med färger och Gysinge och... :-) Tänk om vi har en massa gemensamma bekanta som vi inte vet om? Jag jobbade två år i Rottneros så jag kanske vet vem din lilla kompis är... Visst måste vi få till en träff irl. På Mårbacka kanske *hihi* Vi var där i 4 (!) timmar och fikade, skrattade och njöt i SOLEN som faktiskt stekte igår.
Kram på dig

Skatan sa...

Hej! Lite långsam av mig verkar jag onekligen. Ser dit svar först nu! Jag ordnar med länken omg : )

Ha en skön kväll!

marie sa...

Men åhh! vilken lycka ,känner doften ända hit.Det är väl härligt med pigment, terpentin.... Kram

Skatan sa...

Hej igen, höll på att natta lillan när jag knåpade ihop förra inlägget. Blev lite stressat! Jag såg som sagt inte tidigare att du hade svarat på min förfrågan - du är nu länkad. Det skall bli kul att följa det du pysslar med! Kul att läsa att inspirationen har återvänt. Lycka till så länge med vad du nu än må företa dig : )

Mallan sa...

Jag blir så glad när jag lyckas hitta in till bloggar som din, så fulla av inspiration! Så mysigt du har det! Länkar dig om det är okej..Kram Malena

Dubbelörn sa...

Vilken härlig blogg...o så blir jag som vanligt helt mållös av beundran över er som skapar... Avis som bara den... :(

Tack för de varma orden o du har helt rätt... sorgen o betongklumpen släpper aldrig... men man lär sig leva med den el kanske bara hantera den...

Det finns ett tomrum som aldrig fylls, en saknad som aldrig tar slut... i ett hem där det alltid kommer att fattas någon...

Kramar till dig du go'a vän där ute som bryr dig o kan känna empati...

Betty sa...

Sitter just o funderar på om jag orkar ta mig an att måla en gammal utdragssäng , som vi köpt till dottern o nu när jag sett din blogg så har jag bestämt mig. Tack för att du gett mig inspiration.
Kramar Betty

Hem och Lycka sa...

OJ, vilken härlig samling du har, sniffar runt..

♥ Pia... sa...

hej...åhhh så härligt det såg ut på din sida i dag..nästan kände doften hit...älskar oxå linoljefärgen...ska måla mera på mina möbler nu med den färgen...har fått vila en dryg vecka nu det är ju några varv med den färgen..men resultatet blir ok tycker jag...kommer säkert att fråga dej om denna ...så såg jag vad granne med selma sa...vifta lite så kommer jag med...bor ju inte såå långt bort jag heller:) ha en ´härlig fortsättning på semestern din...PIA

Handplockat sa...

Mums
ja lukten är ljuvlig (är målarmästardotter så jag e väl miljöskadad)

vilket förråd av färg *sotis*

ha det bäst

Mollys sa...

Älskar också doften av målfärg..sommartid målar jag mycket både möbler och väggar. Visst kan man bli glad av doften?

Poppins sa...

Vilken trevlig blogg! Bilden av alla burkar med pigment är inspirerande, bara den. Man måste kanske inte känna doften ;)

Ska fortsätta läsa dina andra inlägg. Kommer gärna på besök igen.