måndag 13 augusti 2007

Vi har haft 7-årskalas under helgen. 13 grabbar & två töser.... Edward & hans vänner lekte & stojjade tills de var alldeles utmattade.
Det kändes ljuvligt både för Edward, hans syskon & föräldrar(inte minst...) när vi kunde krypa upp i soffan på verandan & njuta av den varma augustikvällen. Nu önskar vi bara att det blir några fler sådana kvällar innan det är höst.

6 kommentarer:

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Jag är alldeles slut ....vilket vackert hem du har ...jag är helt ordlös . De e det vackraste jag sett tror jag ...Va mycket fina möbler och saker saker !! Jag kommer gärna in och tittar igen , ofta !

Skatan sa...

Det tror jag säkert att det blir. Det är nu vi börjar uppskatta dem som allra mest. Under sommaren är det lätt att ta dem för givna. I alla fall för mig...!

Ser mysigt ut på bilden!

Betty sa...

Vad mysigt det ser ut med alla barnen på gräsmattan o vad skönt för dom att få vara ute.
Verandabilden var jättemysig.
Färgen jag målat med heter S 5502Y.
Väggen som jag målat den på är ju väldigt liten o färgen ganska mörk. Om du ska måla den på en större vägg så kanske du ska välja en el. två nyanser ljusare så den inte "äter upp" hela rummet ?
Lycka till. Kramar från Betty

Helena sa...

Jag säger samma som "lotta", vilket fint hem du har!!!
Och lyckos dig som är möbelrenoverare, skulle så gärna vilja lära mig att klä om möbler.
Ha det bra! Helena

Granne med Selma sa...

Uj, så roligt det lät att få läsa det du ska läsa! Mitt låter torrt och tråkigt... Masterutbildning 120p med inriktning på skolutveckling... Ska jag vara riktigt ärlig börjar jag ångra mig lite. Arbeta 100 %, ensam hemma under veckorna med två barn och sedan läsa vid sidan om... jaa...vad tror du? Idag är det vi som haft kalas för hela slanten. Sonen fyller 10. Stor dag att fylla tvåsiffrigt för första gången :-)
Stor kram från mig!

Unknown sa...

Your home is lovely and you have a beautiful family! I'm KJ (Karen) from California, USA. This has been a nice visit to your blog!

Blessings, kj