onsdag 9 juni 2010

Hallelujah!

En svidande vacker majkväll for vi genom det vindlande Västgötska landskapet på vår färd mot Vänern och detta storslagna arkitektoniska verk som fått sitt nuvarande utseende av Magnus Gabriel de la Gardie under 1600-talet.
Till tonerna av Jeff Buckley och hans version av Leonard Cohens Hallelujah...


















det är lätt till hands att bli religiös...

Läckö slott!
Mafalda, Cecilia, Anne
Tack för upplevelsen!
Den har en given plats i hjärtat.

6 kommentarer:

Love Your Homes sa...

Kan inte annat än att hålla med, det är en mäktig plats.
Gläds med dig!

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Verkligen storslaget , vilken byggnad !
Nu har du fått mej religiös med ;-)
Kraam/Lotta

Love Your Homes sa...

Tro det eller ej, men det är en stamros True Love som är rätt så härdig.
Mina förra av en annan sort blev rätt stora, i våras var det inte mycket kvar efter vinterns framfart så jag valde en tåligare sort denna gång....för rosor kan jag inte vara utan heller.

Majas skafferi sa...

Hej! Man kan bli religiös för mindre, faktiskt! Finns en bra version av Katherine Williams också. En gång har jag seglat ner till Läckö slott. Gissa om det var en mäktig syn efter att inte ha sett land på något dygn (Vänern är stor!) och slottet tornade upp sig i gryningen.. vi gick på en intressant guidad visning där också. Vi hörs!

Annika sa...

Mmmmmm vilken låt..... underbar... o slottet är ju hur mäktigt som helst.... ja man kan ju bli religiös för mindre...:) Kram o trevlig helg.. Annika

Carin sa...

Hej,

Tack för besöket hos oss. Vi kommer att bygga ett växthus från Classicum direkt på huset, så fort vi har fått godkänt på slutbesiktningen. Tanken är att ha det frostfritt och att vi ska ta ut värmen från huset (med någon slags fläkt) till växthuset/uterummet. Växthuset kommer bli helt i glas, vi kände inte för att ha kanalplast. Växthuset kommer att ligga i norr, därför tror vi inte att det kommer att bli för varmt och att vi ska kunna utnyttja det mycket som uterum. Vi kommer nog att börja blogga om det bygget i juli, så välkommen igen om du är intresserad av att följa det bygget.

/Carin